söndag 9 januari 2011

Stenkastning och muslimer

Ni känner väl till de religiösa extremisternas paradis, Iran? Landet där man stenar de som bryter mot normerna. Landet där unga arga manliga sedlighetspoliser går runt och kollar att kvinnorna har rätt klädsel, och trakasserar de som råkar visa lite för mycket hud. I åratal har Sverigedemokraterna varnat för att islamiseringen, när väl det hotande Eurabia är över oss, kommer ge samma situation i Sverige. Och nu rapporteras om att en kvinna som inte hade av samhället accepterad klädedräkt blivit överöst av stenar - i lilla äktskånska Tomelilla! Har alltså SD fattat vad resten av vårt politiska landskap helt har missat?

Nej. Det som hände var att några pursvenska ungdomar fått för sig att det är OK att kasta glåpord, snöbollar och stenar på en slöjbeklädd muslimsk kvinna och hennes 6-åriga dotter när de passerar förbi skolan.  Vi tar det en gång till: kasta sten på bland annat en 6-årig flicka. Vad fan!?

Finns det då några förmildrande omständigheter för våra halal-hatande huliganer? Nog är det väl berättigat att visa vår avsky över de som kommer hit, samlas i stora invandrarenklaver och lever på våra tillgångar? Dessvärre verkar det som om den slöjbeklädda damen gjort allting rätt: hon har sökt sig till en mindre ort med måttligt antal invandrare, hon går på SFI-utbildning, hon har ett jobb, hon har barnen på dagis som vilken pursvensk som helst. Så det verkar inte finnas något sätt som en invandrare kan undvika stening. Ja, förutom att klä sig som sedlighetspolisen kräver, förstås.

Nu tycker jag det är dags att Sverigedemokraterna kommer ned till Tomelilla och sätter ned foten, sätter upp ett stånd på torget och berättar för Tomelillaborna hur man uppför sig i Sverige. Här får kvinnor klä sig som de vill. Här ger vi oss inte på små barn. Här är vi toleranta. Och passar inte dessa regler, så kan ni flytta till Iran.

Vad gjorde lagens långa arm åt detta, då? Kvinnan och skolan kontaktade polisen, och gav lite namnförslag på tänkbara elever, och nämnde även att kvinnan säkert skulle känna igen några av dem om någon orkade lägga en skolkatalog framför henne (det här hade pågått i månader...). Konstaplarna rusade då till aktion, genom att omedelbart stänga ärendet: spaningsuppslag saknas. Herrejösses! GW Persson har nog rätt: våra svenska batonggrisar är så initiativlösa och slöa att de behöver anlita personliga assistenter för att doppa munkarna i morgonkaffet.

Det här är allvarligt. Vi måste kunna lita på att staten garanterar och upprätthåller våra friheter. Lars Vilks skall ha rätt till statens skydd när några stollar försöker bränna ner hans hus på grund av en teckning. En muslimsk kvinna skall ha rätt till statens skydd när några stollar kastar sten och glåpord på grund av en  tygbit. Kränkta idioter skall inte få definiera och inskränka vår frihet! Som marknadsliberal blir jag frestad att lägga ut Tomelillas polismyndighet på entreprenad till Hells Angels. En mc-eskort förbi skolan hade nog gjort susen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar