söndag 16 juli 2017

Vad gör vi med islamisterna, då?

Häromdagen påpekade jag att det inte är någon bra idé att förbjuda åsikter. Går vi längs den vägen kommer det snart vara förbjudet att kritisera feminism. Samtidigt som sossarnas och miljöpartisternas extremistkompisar får undantag i lagen. Vad gör vi då - problemet lär inte lösa sig självt. Så här?
Nej, fromma förhoppningar och böner lär inte hjälpa. Skarpa åtgärder krävs. Implementerade skarpa åtgärder, inte löst prat om dem.


Jag ser det muslima, och därmed islamistiska, inflödet i landet som när man gör majonnäs. Några droppar udda åsikter är bara bra, det utmanar vår trista åsiktskorridor, men öser man på en deciliter på en gång skär det sig. När de första muslimerna anlände till Södertälje fick de redigt med stryk av de kristna som nyss hade flytt från Islam; nu när muslimerna är i majoritet blir det tvärtom. Problemet idag i Sverige är alltså inte att vi har muslimska åsikter i landet, det är att vi har för stor koncentration av muslimer i vissa områden. Detta åtgärdas lämpligen genom att inte släppa in fler förrän oljan blandats in i såsen ordentligt.


Vad som ger denna sås ytterligare en bismak är den allmänna brottsligheten i landet. Vissa områden styrs mer av kriminella och islamister än av polisen. Inte ens genusvetarnas propåer når dit ut. Det gör grogrunden för extremism ännu starkare, och alienationen från samhället ännu lättare.


Både islamism och allmän kriminalitet måste alltså bekämpas.
Första åtgärd: följ Torbjörn Fälldins råd, håll gränsen. Alla som reser in till Sverige skall kontrolleras, förlåt kära Öresundspendlare, och de som inte ska in skickas tillbaka med vändande tåg och ett tips till danska polisen för vidarebefordran söderut. Vi måste ha kontroll på inflödet så den svarta, laglösa sektorn inte växer. Vi får också säga upp våra asylåtaganden. Totalstopp, alltså. För magstarkt för dig? En kompromiss kan vara att Sverige lägger sig på den nivå konventionerna talar om - Sverige har ju ensidigt infört en massa ömmande skäl. Försvinner dessa, försvinner mycket.


Vi till höger får också rannsaka vårt stöd till fri arbetskraftsinvandring. Visst, det var stolligt när restaurangfacket skulle godkänna import av kinesiska kockar till kineskrogar, och vägrade ge tillstånd för att det fanns arbetslösa Domus-kockar i landet - den som beställer en friterad bläckfisk och får en seg och torr fläskfilé black & white har rätt att bli mer än sötsur. Å andra sidan är dagens sweatshops där importerade diskare sover i samvetslösa restaurangägares källarskrubbar också fel. Vi får ta ett steg bakåt, och forma en mer hållbar modell.


Andra åtgärd: återta territoriet. Som vi hört i diskussionerna om vilka stater Sverige skall erkänna så är det första kravet på en stat att den behärskar sitt eget territorium. Det är dags att återta de områden där polisen har svårt för att verka. I ett läge där ingen vågar bygga en polisstation finns en given åtgärd: placera ett jägarförband där, med order att besvara stenkastning med verkanseld och hot mot felklädda kvinnor med en instruktiv omgång kompanistryk. Vi måste visa att i Sverige bestämmer staten.


Va, militär mot befolkningen, Ådalen för fan!!! Jodå. Vi hade inget problem att skicka vår armé till Afghanistan för att skydda civilbefolkningen. Nu när den Afghanska civilbefolkningen flyttat hit, så får vi upprepa behandlingen. Vi bestämmer. Inte lokale imamen eller knarkhandlaren.
Tredje åtgärd: effektiv brottsbekämpning. Idag går minderåriga brottslingar utan straff, och vuxna får straffrabatt. Det vill jag ändra på. För det första skall brottslingar plockas bort från närmiljön. Det skall inte vara möjligt att begå en gruppvåldtäkt, bli befunnen skyldig, och strax därefter gå runt bland kompisarna och skryta om det. Förvisso är det hårt att straffa barn, men det är ännu hårdare för det barn som ser sin gärningsman gå fri. Några snabba förslag:
 • Tvångsförvar (visst, fängelse, men det är inte bara vänstern som kan hitta på förskönande eufemismer) av minderåriga. Samt möjlighet att omlokalisera dem från Rosengård och Kronogården till Arvidsjaur.
 • Straffen skall vara lika progressiva som skatteskalorna. Idag ger tio brott samma straff som ett brott; jag vill att det skall vara mer än 10 ggr hårdare. Yrkeskriminella skall inte släppas ut.
 • Stenhårda straff för personbrott och illegala vapen. Ertappas du med en pistol på stan skall du inte vara hemma förrän nästa decennium. Låt däremot våra älgjägare fortsätta panga på, Helge klarar ju sig i varje avsnitt.
 • Tätt samarbete med polis i före detta IS-områden. Givetvis skall SÄPO skicka ned personakter på våra pursvenska IS-grabbar och -tjejer, och raskt utlämna dem till förhör vid förfrågan. Inte vill vi väl bli som det Argentina som efter andra världskriget blev en tillflykt för nazister? 


Fjärde åtgärd: skapa en väg ut. När vi spärrat karriärvägarna knarkhandlare och moralpolis, får vi ha något annat att erbjuda. Skolorna är idag en katastrof - vem f-n vill anställa någon som gått i en förortsskola? Jag förordar en stenhård segregering, en uppdelning i två skolsystem (något gärna resten av landet kan ta efter...):
 • En elitskola där tystnad, flit och ordning råder. En skola där man lär sig läsa och räkna, och att tala Svenska och Engelska, samt kanske även lite Tyska, Franska, Arabiska, Japanska eller vad som faller de talangfulla eleverna på läppen. En skola där värdegrunden är att man gör som lärarna säger, och i övrigt kan få tro på Jesus, Allah eller Marx, såväl Karl som Groucho, bäst man vill.
 • En skola för de som behöver knyta framtida kontakter, så man har en bruscha som "håller rygg" när man böjer sig fram efter tvålen i fängelseduschen. En skola där de som inte kan föra sig i elitskolan raskt hamnar.
Någon chans att något av detta blir verklighet?


Gränsen tror jag inte dagens politiker fixar. Vi vår hoppas att det kör ihop sig så riktigt ordentligt i Italien och Spanien att EU fixar det åt oss - eller att EU så totalt bryter samman i frågan att italienarna kör sitt eget lopp.


Polis och rättsväsende ser jag som förlorat. Femtio års sossefiering och gärningsmansdaltande försvinner inte över en natt. Jag funderar som bäst på vilken klan jag skall svära trohet.


Skolan, däremot: vi har ju redan ett segregerat skolsystem. Det går utmärkt, redan idag, för den som bor bredvid en skitskola att söka sig in till de fina skolorna i de fina områdena. Ge järnet!

1 kommentar:

 1. Hej.

  Islam, och endast islam, agerar för att erövra Sverige.

  Inga muslimer; ingen islam. Ingen islam; inga problem.

  Principiellt rätt eller fel?
  Moraliskt gott?

  Sådant är lyx för den vars folks existens inte är i fara.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera