fredag 15 oktober 2010

ÅsaNisse-marxisterna

Rädda människor som stänger in sig med likasinnade och vänder taggarna utåt mot de som är olika förknippar vi väl mest med sverigedemokrater, Vellingebor och andra som är lätta att hata eftersom de inte är som vi.

Nu har dock ÅsaNisse-marxisterna på Smålands Nation i Lund slagit till igen. Pavlina Ekdahl var modig som bosatte sig på nationen. Som tack blev hon mobbad - klotter och klisterlappar på dörren, tillmälen i förbifarten. Nej, hon är inte sverigedemokrat, jude eller något annat som skulle kunna dra ned vänsterns rättmätiga vrede över henne. Hon är folkpartist...

Nationens ledning har tack och lov försökt leta upp bössen, men utan resultat. Nu flyttar Pavlina.

Det nationens ledning inte fattar är att problemet är inbyggt i nationens stadgar, som kräver att den som skall bo där är med i en socialistisk förening. Då är det inte konstigt att grupptänkande radikaler fattar eld när en folkpartist dyker upp mitt i tranedansen. Vänstern är snabb att fatta det tokiga i när andra, såsom rika Vellingebor, herrklubbar eller amerikaner, stänger in sig med likasinnade i 'gated communities'. Men att detta att mångfald berikar även skulle gälla vänstern själv - näää.

Jag tycker det är dags för liberala ungdomsförbundet att tillsammans med Aftonbladet fixa några "vi gillar olika"-demonstrationer utanför Smålands. Själv kommer jag stå där med plakatet "Fram för integration - öppna Smålands Nation".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar