tisdag 10 juli 2018

Dags för nya verktyg

Minns ni Mao-glasögonen?


Efter att ha rannsakat nationalsocialismen gav sig Forum för Levande Historia på kommunismen, och sågade dess svenska apologeter på ett humoristiskt vis. Bara genom att sätta på sig ett par glosögon med progressiv slipning av ordförande Mao så ser man idel glada leende asiater på den svältande kinesiska landsbygden. Vilket inte vänstern tyckte var roligt; de hade ju bara i sin ungdom hyllat folkmord och förtryck av ren godhet. Komma här och påstå att de hade varit ondskefulla, eller rentav naiva, en gång i tiden? Fy!


När ryska flottan turistar i svenska skärgården använder de periskop, nog lite robustare än det här ovan, för att kunna se bättre vad kronans käcka gossar har för sig. Säkert har lede fi koll på både var 87:an gömt sitt hembränt och var majoren ligger och tar sin eftermiddagslur.


Nu har vi ett nytt verktyg för människor med hjärtat och hjärnan till vänster: Güroskopet. Med det framför ögonen kan man helt plötsligt inte längre se skillnad på dessa personer:


Men, vad tusan, alla sydlänningar ser ju likadana ut.


Själv måste jag efter badet ha råkat glömma mina sim-glasögon kvar på huvudet, då jag inte längre lyckas se någon skillnad på Aftonbladets dyngspridare och güroskopbärare Jonna Sima (jag har tagit kampanjen om att inte länka till hatmedia på allvar, och länkar därför ej till Aftonbladets ledarsida) och den gamla komediennen Joan Simms, här i en scen ur "Carry on Cleo".


Snälla, hjälp mig att reda ut vem som är vem.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar