söndag 24 juli 2011

Dags släppa in SD i salongen?

En klok figur sa en gång: "Man ska vara snäll mot dem som är stygga, för de behöver det mest, och då blir de kanske snällare."

Kanske dags att bjuda upp SD till dans, så de inte känner sig marginaliserade, nu när de ligger och hänger på repen efter att det visade sig att den senaste tokdåren inte hade långt skägg och bombbälte.

Här är mitt gratisförslag till alliansen: gör upp med SD i invandringspolitiken!

Va? Är jag galen? Just där skulle vi ju aldrig släppa fram de främlingsfientliga!?

Men läs SDs egna förslag. SD vill minska flyktingströmmarna i världen - och det vill vi inom högern också. Om sen anledningen är att vi inte vill se mörkhyade ansikten i Konsumkön eller att vi tycker folk inte skall behöva ha det så eländigt att de måste lämna allt bakom sig spelar inte så stor roll. Det viktiga är att mängden flyktingar minskar. Vi kan till och med göra SD överlyckliga genom att trumfa över deras miljard och lägga ytterligare 0.5% av BNP på hjälp i närområdena. Finansieringen sker genom att sänka brytpunkten på värnskatten så industrifacken får fet marginalskatt.

SD vill även stoppa andra från att stoppa traditionella skolavslutningar. Visst, låter bra för en gammal konservativ gubbe. Vi slår till med obligatoriska religiösa moment i skolavslutningarna. För att förbättra integrationen gör vi det även obligatoriskt att sommaravslutningen sker i närmaste moské. Då lär sig eleverna att muslimer inte är eldsprutande drakar.

Vad vill då högern ha ut av detta? Jo, fri arbetskraftsinvandring. Den som har jobb ligger inte samhället till last. Vem som helst som har lite stålar på fickan skall kunna komma hit och leta jobb. Då kan de som idag lägger 100 000 SEK på att skickas hit via en flyktingsmugglare istället kunna använda de pengarna till att hyra en lägenhet i Sverige. Vi får folk som spenderar sina pengar här, och de kriminella ligorna blir panka. Win-win. Och klagar Jimmie på att de som kommer hit tar hederliga svenska knegares jobb, så skickar vi honom på en snabbkurs i dynamiska effekter hos Lars Tobisson.

När det blir tillåtet att komma hit utan att passera smugglaren så minskar förhoppningsvis även trycket på Migrationsverket att ta emot och utreda mängder av människor som rivit sönder passen innan de stiger iland i Sverige. Och då kanske vi kan utöka mängden asylberättigade människor utan att det märks i SD-hörnan.

Update: glömde förstås bort att den nya SD-inspirerade u-hjälpen i närområden skall ges i uppdrag att köpa in närproducerade livsmedel, som sedan samlas in i stora silos under sju år för att sedan fördelas ut under torkperioderna. Då får vi Miljöpartiet med på tåget. Och så gör vi även KD glada, eftersom idén har sitt ursprung i Gamla Testamentet. Men framför allt bygger det upp ett inhemskt jordbruk som kommer kunna stå på egna ben så småningom, och som producerar livsmedel för den egna befolkningen, inte kaffe och sockerrör för i-länderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar