torsdag 28 juli 2011

SD extreme makeover

De senaste dagarna har inte varit så lyckade för SD. När bomben small i Oslo, så twittrade de genast iväg meddelanden om islamister och islam. För att sedan snabbt som tusan radera blogginlägg när väl Breivik var infångad. När SD framöver uttalar sig om det islamska hotet, vem kommer lyssna på dem? Inte för att någon lyssnade innan, men ni fattar vad jag menar.

Det är dags att hitta en annan fråga, med lite mindre negativ PR, som SD kan bita tag i. Och mitt förslag är: Islam! Samt andra konservativa religioner...

Läser man på SDs hemsidor så är ju inte SD ett rasistiskt parti. Eller hur, SD? Däremot ett rätt nationalnostalgiskt sådant, som drömmer sig tillbaks till min barndoms ÅsaNisse-filmer där alla hade jobb, statsministrarna hette Erlander och Palme, Sverige var ett föredöme för resten av världen, och folk hade stillsamt lördagssex i hemmet, inte knulltält på Prideparaden.

Här tycker jag SD har gått helt vilse. Vill man tillbaks till Bullerbyn så går inte resan via svenska folket. Hotet mot SD kommer inifrån. Det är svenskar som hittar på du-reformer, swingersex och badbyxor i badhusduschen. För att hitta de svenskar som vill ha tillbaks 50-talets samhälle får man väl leta upp några pingstpastorer på det småländska höglandet.

Vad skall då SD göra för att hitta de pålitligt konservativa medborgare de önskar sig? Gå utanför landets gränser, givetvis. I arabländerna hittar SD det Sverige som inte längre finns. Där håller man koll på sina ungar. Där är man konservativ. Inom islam aktas familjen högt. I centralafrika är kristna kyrkan på frammarsch. Och det är ingen genuscertifierad låt gå-kyrka av svenskt snitt, utan back to basics-lutheraner som ser snett på HBT, skilsmässor, saft i nattvarden och annan omoral.


Så, Jimmie, om du menar allvar med din vurm för den gamla svenska kulturen: byt stil. Se till att få in så många konservativa muslimer och kristna i Sverige som möjligt. Bejaka de konservativa nysvenskarna. Och tänk på hur kul det blir att kunna vifta med rasistkortet i nästa riksdagsdebatt.

För det är väl inte så att det egentligen är invandrarnas hudfärg som är problemet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar