lördag 30 juli 2016

Farväl till det svart-rosa blocket

Det börjar mullra i de borgerliga leden, vi är trötta på allt det goda hatet vänsterifrån. Håkan Boström i GP vill ha stopp för mötesstörarna, de demokratins dödgrävare som med hatramsor, nyckelringar och vuvuzelor försöker hindra dem de ogillar att nyttja sin yttrandefrihet. Expressen visar hur kommunistiska tokfeminister med hat och hot skrämmer bort statsanställda och demokrater från pride-parader.

Kommentarerna från de som anordnar pride-parad är obetalbara:
Styrelsen för årets Prideparad i Göteborg förklarar problemet:

”Dilemmat med de som kallar sig för rosa-svarta blocket är att de inte agerar som en grupp. Enskilda individer ger sig på vissa ekipage i paraden, bland annat har Migrationsverket slutat att gå då det blir för mycket problem. Det är oacceptabelt men samtidigt har vi och polisen bedömt att skadan blir mindre om vi inte stoppar dem”, skriver West Prides styrelse.
Man tycker alltså det blir mindre besvär om förövarna får gå med i tåget och vanligt folk skräms bort. Huga! Att även polisen håller med illustrerar tydligt förfallet i polisledningen. Vakna för fan, polisen: det är ert jobb att skydda offer från förövare. Oavsett hur upprörda förövarna blir. Vad händer härnäst - skall ni stå bredvid och titta på vid överfallsvåldtäkter för att inte förövarna skall bli arga och höja rösten?

Mitt i allt elände, så tror jag dock att detta kommer lösa sig framöver. Allas vår demokratiminister har ju tillsatt en utredning, med syfte att pengar inte skall gå till hatretorik och polarisering.  Främsta syftet lär väl vara att de som hyllar bombbälten och lastbilsattacker inte ska få pengar i fortsättningen. Som Johan Westerholm på ledarsidorna.se har varit inne på tidigare har dock motståndet mot sådana lagar varit stort inom aktivistiska regeringskretsar, eftersom en sådan lag riskerar slå brett. Att hylla Hamas och åka på Ship to Gaza ihop med diverse terrororganisationer kan bli svårt framöver. Att låta sitt parti skicka biståndsmedel till kommunistiska väpnade styrkor kan bli brottsligt. Det är inte lätt att hitta på en hatparagraf som förbjuder det onda hatet men tillåter det goda hatet.

När Bah-Kuhnkes förslag blir lag, kommer det bli kul:
 • Jag räknar kallt med att det svart-rosa blocket blir utestängt från pride, med besked. Eller så kommer lagen se till att pride-evenemangen inte får en spänn i bidrag. Ja, förutom Järva pride då, som ju håller hårt på det där med kärlek och allas lika värde. Så kan moderater, liberaler, myndighetsanställda och andra demokrater starta kärleks-pride, och låta vänstern ha sitt hat-pride i fred.
 • De som förhärligar revolution och klasshat blir utan bidrag. Som till exempel svensk public service. Jag ser fram emot nedläggningen av Sveriges Radio.
 • Vänsterpartiet förlorar sitt partibidrag. Statliga bidrag kan inte gå till att köpa vapen till kommunister.
 • Eftersom polarisering är fel, kommer alla organisationer som debatterar genom att sätta psykiska diagnoser på sina motståndare förlora bidragen. Varpå det offentliga användandet av invektiv som slutar på -fobi drastiskt minskar.
Ni kan säkert hitta fler grupper som inga byxor få, och därmed med ändan bar får gå.

4 kommentarer:

 1. Äsch! Vad gnäller du för? "På rosa-svartas Facebook-grupper och forum går det att läsa att ”motstånd är självförsvar” och att de vill ”pissa på staten”." Det är väl bara att gå dem till mötes och minska staten? Ingen föräldrapenning, sjukpenning, a-kassa, subventionerad vård, statliga pengar för privat personer att driva förvaltningsrättsliga processer (=att det offentliga slutar betala advokater vid migrationsdomstolarna) etc. De vill ju ha en mindre stat...

  SvaraRadera
 2. Eller "Håkan Boström", som han vanligen kallas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aaargh! Där får man för att man inte kollar sina fakta. Bara att sitta och vänta på en Kjöllersk skitstorm. Fixat i inlägget.

   Radera
 3. Hej.

  Bli medlemmar i förening.
  Rösta fram varandra till förenings styrelse.
  Inlemma klasskampens och proletariatets agenda i förenings syfte och verksamhet.
  Villkora föreningens stöd mot att den som söker stöd omfattar samma värdegrund.
  Repetera.

  Vid konflikt och avslöjande skall föreningens verksamhet och varumärke 'köras i botten', så att kontrarevolutionära och borgerliga krafter inte kan kapa goda symboler, utan endast förknippas med de negativa associationerna.
  Repetera.

  Kom ihåg, kamrater: Inget utanför staten - inget över staten!

  (Jag som trodde att Sverige hade människor utbildade i psykologisk krigföring sedan femtiotalet. Strategin som använts för att infiltrera och metastasera i föreningslivet är ju över hundra år gammal vid det här laget.)

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera