lördag 3 september 2011

Om att knäcka nötter

Nu har näthatarna avancerat från kommentarsfälten till verkligheten. För tillfället verkar det vara vänsterns avskrap som gått AFK för att misshandla, bränna och lite sådär allmänt terrorisera Sverigedemokrater. Det får mig genast att tänka på följande klipp:Kan ingen ligisterna närstående passa på och byta ut pojkrumsaffischen med Stalin mot en med Stoltenberg?

Med gillande ser jag den demokratiska vänstern rycka ut. Mona Sahlin är tydlig. Och några axplock från s-info: Nej till allt politiskt våld,Fruktansvärda angrepp på politiska motståndare.

Från den senare:
"Jag frågar efter att själv varit utsatt för nattliga samtal och hotmail samt efter att själv förlöjligats och hånats på diverse SD-medlemmars och SD-sympatisörers hemsidor och bloggar. Kanske man borde sopa rent framför egen dörr innan man går ut och beklagar sig?"
Men - där börjar bloggaren pissa i lovart. Vi är väl alla överens om det totalt förkastliga i att skuldbelägga alla somalier bara för att jag råkat bli rånad av en somalier? Det kallas kollektivisering, uppdelning i "vi" och "dem", och är väldigt fult. Och det är lika fult om det drabbar sverigedemokrater. Den som tar till våld skall drabbas av högerns batongpolitik och sättas in i buren, oavsett om det är en sverigedemokrat, centerpartist eller AFA:are. De andra debatterar vi med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar