söndag 16 oktober 2011

Rätt att leva, rätt att tala

Själv är jag för fri invandring. Att den som har lust och möjlighet skall få komma till Sverige och bo och jobba. Att den som vill får ta med sig sin kultur: konstig musik, konstig mat, konstiga seder. Är det OK för norrlänningar bör det vara OK för somalier.

Det gör det lite lustigt att jag nu får skriva ett försvarstal för sverigedemokraterna. Igår hade de demonstration i Malmö. 150 från SD, 300 från polisen och ett gäng skrikande motdemonstranter. Tack och lov blev ingen skadad, men så här kan vi inte ha det i längden. En av de saker jag är stolt över med Sverige är att här kan vem som helst ta en demonstrationstur genom staden utan att bli nedslagen av polis eller ihjälskjuten av militär. Att de som väljer kalla sig antirasister då tar sig rätten att omvandla ett svenskt torg till en tillställning av egyptiskt eller syriskt snitt är fel. Antidemokrater är de, inget annat.

De 300 poliserna kunde använts bättre till att trygga vardagen för de invandrare antidemokraterna säger sig värna om.

Jag har ett förslag, att vi istället för demonstrationer med motdemonstrationer får var sin dag. Måndag vandrar de som vill sparka ut invandrarna. Tisdag vandrar de som vill sparka på de som vill sparka ut invandrarna. Onsdag vandrar lite lagomrasisterna, de som inte vill ha arbetskraftsinvandring. Torsdag vandrar vi liberaler. Och på fredag festar vi tillsammans.

Så kan polisen få ägna sig åt att fånga bovar istället. Och SD-marscherna samlar 10 åskådare och inga journalister, istället för de förstasidesrubriker de får idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar