lördag 23 januari 2016

Dags för kvotering!

Vi liberalkonservativa är inte direkt förtjusta i kvotering. Ur konservativ synvinkel vill vi ju inte ha in en massa fruntimmer i klassiskt manliga domäner som hästskötare och präster. Ur liberal synvinkel ser vi att det är orättvist att med lagens våldsmonopol i ryggen hindra en kompetent man från att bli ingenjör eller sopåkare bara för att tidigare kvinnor inte fått bli detta - två fel gör inte ett rätt.

Nu har jag dock hittat ett område där kvotering kan komma till pass.

Ni har väl hört om Sveriges mansöverskott? Så många manliga immigranter knackar på vår dörr att vi nu har större kvinnounderskott än Kina i vissa åldersgrupper. Att inom landet ha stora grupper marginaliserade, outbildade och oanställbara män som dessutom kommer att i gäng driva runt och söka efter kvinnor är ett bra katastrofrecept.

Så vad göra? Jo, kvotera! För varje ensamkommande man som anländer till Migrationsverkets portar, skall vi skicka ned Herculesplan till flyktinglägren i "närområdet" och hämta hem en ung kvinna. Nej för tusan, nuförtiden när jämställdhet är "minst 50% kvinnor, gärna mer", så låt oss hämta hem två unga kvinnor.

Vad är då poängen med detta? Jo, syftet med alla politiska förslag i Sverige nuförtiden är att de skall slå emot SD. Om vi nu ser till att hämta hem mängder av unga vackra kvinnor till Sverige, ensamstående kvinnor som nog längtar efter en robust beskyddare och försörjare, vad får det för resultat? Det är i glesbygden de finns. De där mytomspunna lågutbildade förlorarna till karlar som röstar på SD. Karlarna som sett jobben försvinna, och nu ser kvinnorna försvinna till storstaden medan de själva blir kvar med skogen, geväret och älgarna.

Tänk nu tanken att vi drar igång en storskalig invandring, där Bert Karlsson placerar ut hundra- och tusentals unga kvinnor på gamla nedlagda bygdehus och kursgårdar i glesbygden. Kvinnor med en patriarkal uppfostran, kvinnor som vet hur man sköter ett hem. Kvinnor som inte backar för att vara med och stycka en älg. Kvinnor som låter gubben stanna ute med polarna och dricka öl. Kvinnor som aldrig hört talas om värdegrund och genusteori.

Genast försvinner varje tanke hos dessa män på att rösta SD. De kommer alla oreserverat hylla massinvandringens positiva effekter. Hurra!

Som utvalsjury kan vi lämpligen skicka ned Bingo Rimér och Kulturmannen, så det blir lite klass på kvinnorna. Samt Alexander Bard, för att välja ut några afghanska pojkar till de svenska män som vill bli normbrytare.

Det här blir nog bra. Tror ni det är för tokigt? Jodå, men det skulle ändå inte förvåna mig om det blev regeringspolitik om ett halvår. Vi vet ju hur det har gått till hittills.

5 kommentarer:

 1. https://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%B6mpp%C3%A4viikko

  SvaraRadera
 2. Fast religionen!
  Men få se
  Om Paris var värt en mässa kan kanske Arvidsjaur vara det även.

  SvaraRadera
 3. Hej.

  Vad sägs om följande:

  De kulturarbetare, journalister och liknande som propagerar för dagens situation kan byta sina svenska medborgarskap mot att fem nyanlända får stanna, om man samtidigt går med på att flytta till något av de fem vanligaste ursprungsländerna.

  Alternativt skulle man kunna ha en ruta på deklarationen där man kan ange hur mycket extra till invandringens kostnader man vill bidra. Kanske till och med använda Karlstads kommuns initiativ med lojalitetsstämplar för att andra skall se ens godhet?

  Annars är inte invandringsinvasionen svårlöst, men med alliansen mellan pöbelaktiga vulgärliberaler och postmoderna borgarsocialister går det inte att reda ut.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, utbytet skulle kunna funka. Det borde höja den genomsnittliga utbildningsnivån i Sverige, även om det slinker in en och annan svetsare mellan alla läkare och ingenjörer.

   Sen har jag aldrig förstått varför socialister sitter snällt och väntar på att staten skall lösa det där med inkomstklyftorna, när det bara är att skänka bort sina pengar. Så den där deklarationsrutan borde bli en succé.

   Jag tycker vi även bör införa ett hemligt handslag för alla med rätt värdegrund, så att man omedelbart när man träffas vet hur man skall bete sig; om man skall kramas eller ta avstånd.

   Radera
 4. Intressant idé, men feministvänstern kommer aldrig gå med på något som ens skulle kunna misstänkas gynna vita hetrosexuella svenska män.... ;-)

  SvaraRadera