måndag 8 augusti 2016

Extremister i alla läger

Häromdagen rapporterade media om att tyska nazister hållt läger i de småländska skogarna. Till en början var jag rädd att de fått korn på min kusin. Han är präst i Tyskland, och åker varje sommar till Sverige med konfirmander för att de unga skall få lite paddling och lägerliv blandat med de teologiska funderingarna.

Men nej, det verkar inte ha varit han dom fotograferade.

Jag kan tipsa pressen om att extremisterna inte bara haft läger gömda långt ute i skogen. I fyrtio års tid har de haft läger i svenska skärgården, både för familjer och för barn 8-13 år. Indoktrinering av barn i hatets och massmordets ideologi.

Inte nog med det, kända svenska kulturpersonligheter har medverkat också, utan att deras position i det svenska kulturlivet har ifrågasatts ett skvatt: Sven WollterMikael WieheKajsa Ekis Ekman och Mattias Gardell.

Tänk tanken att Nationalsocialistisk Front ordnade sommarläger för barn, och kända svenskar kom på besök för att tala om nationalsocialismens stolta arv, och skanderade "håll judehatet levande". Hade det blivit ett jävla liv?

Men när kommunister samlas är det visst lugnt.

1 kommentar:

 1. Hej.

  Alla socialister är jämlikar...
  ...men vissa socialister är mer jämlika än andra.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera