lördag 28 juli 2018

Min statsministerkandidat

Efter att i fyra år ha sett den nuvarande regeringen ratta landet åt helt fel håll, hört Transportstyrelsens granater krevera utan att politikerna verkar bry sig, sett hur storbranden för några år sedan inte gett någon som helst inverkan på landets civilförsvarsberedskap, tvingats stå bredvid och se vare sig polis, åklagare eller politiker reagera på tiggeri, vildcamping, vägpirater eller marockanska ligister, så börjar jag tröttna.

Regeringen Löfven innehåller ett gäng inkompetenta politiklajvare som inte bör återfinnas i ledande ställning efter höstens val. Inte ens i lokala knattefotbollsklubben.

Regeringen Reinfeldt var inte bättre på att fixa till försvaret, civilförsvaret, utnämningskorruptionen i förvaltningen eller invandringen, tvärtom puttade de glatt kärran utför. De som var med på den tiden är de som leder Alliansen idag. Inte heller de bör återfinnas i ledande ställning.

De partier som inte har varit med i något av regeringsblocken de senaste decennierna är helt oprövade. Någon som vågar rösta F! i höst i hopp om att styra upp statens finanser och nattväktarstatens kärna?

Därför lanserar jag en egen statsministerkandidat. En kändis från näringslivet, som nog alla sett på bild många gånger. En de få ordens och många handlingarnas man. En som varit med i hetluften och fått ta en och annan smäll. Varsågod:


Mer handlingsförlamat än innan kan det inte bli.

1 kommentar:

  1. Ja sämre kan det ju knappast bli. Får absolut min röst.//tompas11

    SvaraRadera